Att investera i sig själv är det bästa unnet.

Alltså jag är så himla PEPP! I morgon ska jag nämligen på The Influencer Convent, en heldagskonferens om influencer marketing och personal branding. Bokad och beställd bara sådär!

Vanligen är jag en person som gärna tänker igenom saker sjuttioelva gånger innan jag får tummen ur. Jag är super-velig och rädd för att välja fel. Vågar lite för sällan ta ut segern i förskott och håller mig lite för gärna till beprövade koncept. Ja, ni fattar, ’härlig och spontan’ är alltså inte en fras jag kan använda för att beskriva mig själv i en profiltext…

Å andra sidan är mitt mest spontana beslut hittills i livet att starta bolag, vilket gjordes helgen innan jag flyttade till Stockholm (för nu tre år sen) två dagar senare var jag igång och hemsida började byggas samtidigt som kunder togs emot i köket. Jag fattar i ärlighetens namn fortfarande inte riktigt att det hände!

Men nu har mina senaste veckor har verkligen gått i mer av en nu-kör-vi-anda. Så när jag fick tips om den här konferensen igår gjorde jag faktiskt slag i saken och hade köpt mig en biljett 30 minuter senare. Det har, med tanke på priset, aldrig hänt förr! Snarare är det ett beslut jag helst skulle överlagt i en vecka. Eller helt enkelt bara struntat i, eftersom jag behövde bestämma mig snabbt. 

Men är det några pengar man inte ska ha dåligt samvete över att spendera, så är det utbildningspengar tycker jag! Det är något alla borde unna sig! För det är helt fantastiskt att lyssna på inspirerande människor som vet vad de snackar om. Oavsett om det gäller krishantering eller social media eller hur man lever lyckligt.

Lite nervositet inför morgondagen är dock att jag måste spendera dagen med ett hundratal (?) okända människor från 9-19. För mingel är inte min grej. Men att det faktiskt är live och inte en digital utbildning (där man inte ens behöver klä på sig för att delta) är också det jag ser fram emot. För det kommer vara bra folk där, tänker jag. Precis som det var det hos MIND igår (jag ska förresten ansöka om att bli volontär där, så får vi se om de anser mig vara lämplig). Ägnar man sig åt sådant som ligger en varmt om hjärtat, finns det ju andra där, som har samma saker nära hjärtat. DET känns jättekul!

//M

Lämna ett svar

tretton + sju =