Den bästa av söndagar.

Det här med semester är ju helt fantastiskt. Men det har också sina fördelar när den tar slut, ja alltså för det mesta känns det ju bara som att man skulle vilja att den varade längre och längre. Men det fina med att semestern tar slut, det är att man får lite struktur på livet. Och det gillar jag. Men framförallt betyder det att alla vänner kommer tillbaka till Stockholm igen. Och det gör mitt liv väldigt mycket mer värdefullt.

Har i veckan i stort sett hunnit träffa alla jag tycker om, vilket känns superlyxigt! Och extra lyxigt var dagens kompishäng. Bästa I har fyllt 30 och vi bestämde oss för att fira henne genom att bjuda henne på Afternoon Tea på Grand Hotell. Har varit där en gång innan (då med en annan bästa vän!) men hade helt klart glömt hur fantastiskt gott det var. Snittar, scones och mini-desserter serverade på trevåningsfat. Rena drömmen för öga och gom. GÅ DIT säger jag! Det är värt! Jag menar, när  till och med toaletten är en upplevelse, då kan man inte vara ledsen.

I övrigt har även denna vecka handlat om att ta vara på tiden efter jobbet, vilket gjort att jag knappt märkt att jag börjat jobba. Faktiskt! Slutar redan tre de flesta dagarna (I LOVE sommartid!!) och då har man liksom glömt vid klockan åtta på kvällen att man varit på jobbet tidigare på dagen. Dessutom börjar fler komma tillbaka till kontoret, så det har varit riktigt fullt upp under veckan, mycket kul!

Men, det jag framförallt känner mig nöjd med är att jag tagit mig an en utmaning, för att komma närmre ett mål som jag har. Jag har nämligen bestämt mig för att skriva minst 500 ord/dag under hela augusti. För att inte frestas att falla för minsta motståndets lag, det vill säga att bara göra det som i stunden känns enkelt och därmed på sikt aldrig komma närmre det som egentligen är viktigt. Skrivande är något som förgyller mitt liv, men det hamnar lätt på sista prio. Så nu skrivs det (inte så mycket här, eftersom jag inte hinner skriva hur mycket som helst per dag) varje dag. Det känns peppigt och bra! Jag gör något för mig, som jag vill. Det ska bli spännande att se vad det slutar i när månaden är slut.

Har ni något, som ni borde ägna tid åt, men som inte blir av? Fundera och kör en utmaning från första september! Det tycker jag, det kommer göra er glada!

Kärlek och friidrottskramar
(så kan det gå när en ger sig i lag med en sportintresserad…)
//Malin

Lämna ett svar

5 − 5 =