Om

Jag är en 27-årig entreprenör som inom kort kommer jobba heltid som content manager efter tre år som egenföretagare. Jag bor i en liten röd stuga med alldeles lagom stor gräsmatta (30 minuters klipptid) i utkanten av Stockholm och trivs som allra bäst när jag får dricka morgonkaffet i solen utanför min dörr i lugn och ro. Även en vanlig sketen tisdag.

Jag har äntligen återupptagit min löpar-rutin och joggar nu 5 km tre dagar i veckan (och den skrattretande men tydligen effektiva anledningen till det är att jag började dejta en hockeykille…). Jag tillber universum när jag behöver hjälp i livet. Jag är övertygad om att allt är möjligt om man vill. Jag brottas ständigt och jämt med att vilja ha lösgodis fastän jag vet att jag skulle må bättre utan. Det enda kaffet jag egentligen tycker om är vanligt bryggkaffe (som jag anser alltid bör bryggas i en Moccamaster) och jag är riktigt bra på att baka kladdkaka.

Känslan av att vilja leva på att annat sätt än samhället önskar växer sig starkare för varje år som går. Jag har till stor del valt att aldrig kliva in i ekorrehjulet från första början, men känner starkt att meningen med livet är att titta på havet, elda, läsa böcker, dricka kaffe och vara med människor jag tycker om.

Med på önskelistan just nu finns också att lära mig mer om att odla, ta tag i att baka mer bröd, skriva for a living, renovera ett torp/hus och upptäcka magiska platser i Sverige.

Till dess att jag kommit på hur jag ska tjäna tillräckligt mycket pengar på passiv inkomst för att leva precis som jag vill, tänker jag njuta av allt ovan i det lilla.

//Malin