Det svåraste är att våga i början.

Nu har jag varit hemma hos mina föräldrar tillsammans med min fina vän M i fem dagar, och något hände under de här fem dagarna. Vi blev sugna på livet igen på något sätt. Vi mötte havet i Varberg en torsdagskväll och kände att livet måste vara mer än nio till fem.

Min ständigt återkommande känsla i livet är att jag vill skriva. Så nu tänkte jag helt enkelt bara börja. Jag vet inte vad det här kommer bli, jag vet inte hur ofta jag kommer skriva eller hur länge. Men vill man något måste man börja någon gång. Eller som Therese Lindgren sa i en podd igår, alla kan bli stora i social media, men man blir det inte av att sitta hemma och önska att det ska ske. Inte heller får man ett liv som kretsar runt att skriva, om man inte delar det man skriver med någon.

F a s t  det är skitläskigt att göra.

Min förhoppning är att det här ska bli ett långvarigt projekt, där jag genom att dela med mig av mina drömmar, mål, rädslor och äventyr kan inspirera andra att våga leva den typ liv som de helst vill. I stället för att bara göra som man “måste”.

Är det något jag kan tipsa om, om man behöver inspiration i sitt liv, så är det att åka ut i skogen med en vän och leva livet utan krav och måsten i en vecka eller så. Sällan har jag gjort så lite och ändå fått SÅ mycket nya idéer och livslust. Här är några av huvudpunkterna över vad jag vill just nu:

  1. Jag vill en inspirerande bloggare + Instagramer (jätteläskigt att erkänna, men nu kör vi!)
  2. Jag vill designa träningskläder
  3. Jag vill designa egna smycken
  4. Jag vill lära mig att åka longboard (Min vän köpte en i helgen och det var överraskande roligt (jag är en riktig fegis och tycker egentligen sånt verkar farligt och svårt – tycker inte om att slå mig, haha!))
  5. Äga hus. Detta är prio! Efter helgen i skogen hemma hos mamma & pappa måste detta ske snart känner jag. Kanske i sommar-stugeform först (jag är ju tyvärr inte gjord av pengar), men inom ett par år vill jag verkligen äga ett litet torp som jag kan renovera, vara i och leva livet. Dricka kaffe på glasverandan.
  6. Bil. Jag vill bli så rik att jag kan motivera kostnaden att ha en liten bil, fast jag bor i utkanten av Stockholm. Det skulle vara att köpa sig frihet.

Meningen med livet?

Nu gäller det bara att omvandla detta till någon typ av handlingsplan.
Vi hörs snart igen!

// M

4 comments / Add your comment below

  1. Anar en längtan till något, inte från. Kan bli riktigt bra. Har två tummar. Håller bägge. P

Lämna ett svar

sex − 4 =